Araç Teslim Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Araç Teslim Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Sözleşmede belirtilen teslim tarihinde araçlarınızı İnallar Filo araç kiralama ofisinden teslim alabilirsiniz. Kiraladığınız araçlar İnallar Filo’nun profesyonel ekipleri tarafından teslim edilir. Teslim alma işleminden itibaren de araçlarınızın kiralama süresi ve ücretlendirme işlemleri başlar.

Araç kiralama fiyatlarına ilave ek ücret ile araç takip raporlama sistemi ve kış lastiği hizmetinden faydalanabilirsiniz. Filo kiralama fiyatları dahilinde araçların periyodik bakımları ve onarımları, İnallar Filo tarafından yetkili servislerde gerçekleştirilir.

Teslimattan önce, kira sözleşmesi aşamasında belirttiğiniz 3. kişiler de kiralanan araçları kullanabilir. Bu 3. kişilerin de geçerli bir sürücü belgesi bulunması ve kimlik belgelerinin İnallar Filo yetkililerine verilmesi gerekir.

Teslimat tarihinden itibaren meydana gelebilecek her türlü kaza ve hasarlar İnallar Filo yetkilisine bildirilmelidir. Kaza evraklarının da en geç 3 gün içinde şirketimize teslim edilmesi gerekir.

İnallar Filo bünyesinde yer alan araçların zorunlu trafik sigortası ve kaskoları şirketimiz tarafından yapılır. Ancak dilerseniz ek bir ücret ile kiraladığınız araçlara ekstra kasko talebinde bulunmanız da mümkün.