Kurumsal Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

Kurumsal Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

İnallar Filo, araç kiralamada müşterilerine pek çok avantaj sunuyor. Filo araç kiralama işleminiz sonrasında, kiraladığınız araçlar, kiralama ofisinden teslim edilir. Sözleşmede kararlaştırılan kiralama süresi ve ücretlendirme işlemleri, araçların teslim edildiği gün başlar.

Kurumsal araç kiralama şirketleri arasında önde gelen İnallar Filo, araç kiralama deneyiminizi en konforlu şekilde gerçekleştirmeniz için çalışır. Zorunlu trafik sigortası ve araç kaskoları, İnallar Filo tarafından yapılır. Böylece kurumsal araç kiralama süreniz boyunca, bu sigorta detayları ile uğraşma zahmetinden kurtulmuş olursunuz. Şirket aracı kiralama işleminiz esnasında, talebiniz doğrultusunda ek ücret ile araçlara ekstra kasko yaptırmanız da mümkün.

Ayrıca filo kiralama fiyatları dahilinde olmayan ek hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Bu ek hizmetler arasında kış lastiği teminatı ve araç takip raporlama sistemi yer alıyor. Filo kiralama deneyiminiz boyunca, periyodik bakım ve onarım işlemleri İnallar Filo yetkili servisleri tarafından gerçekleştirilir. Bunun için İnallar Filo iletişim merkezini aramanız ve aracınızı belirtilen yetkili servise bırakmanız yeterli olacaktır.