İnallar Filo Satış Sonrası Hizmetler

İnallar Filo Satış Sonrası Hizmetler

İnallar Filo, araç kiralama işleminden kiralama süresinin sonuna kadar size hizmet vermeye devam eder. Satış sonrası hizmetlerimiz sayesinde de müşterilerimizin memnuniyetini sağlama konusunda kendimizi kanıtlıyoruz.

Araç bakım ve onarımı, yetkili servislerde İnallar Filo tarafından yaptırılır. Araç muayene ve periyodik bakım için müşterilerden bir ek ücret talep edilmez. Araç bakımı işlemleri için İnallar Filo iletişim merkezi ile temasa geçtikten sonra, aracı yönlendirildiğiniz yetkili servise bırakmanız yeterli olacaktır.

Araç kaza ve hasar yönetimi kapsamında da hizmetlerimiz bulunuyor. Kiralanan araçlar, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği’nce kabul edilen kasko dahilinde koruma güvencesi altındadır. Kiraladığınız araçlarda kaza sonrası oluşan tüm hasarları İnallar Filo’ya haber vermeniz gerekir. Kaza sonucu oluşan hasar durumuna göre, sigorta firmasının çekici hizmetinden de yararlanabilirsiniz.

Meydana gelen kazada ilgili evrakların en geç 3 gün içinde firmamıza teslim edilmesi gerekmektedir. Bu gibi durumlar sonrasında araç onarım işlemleri, İnallar Filo tarafından yaptırılan kasko poliçesi ile güvence altındadır.